MEETINGS IN STIJL MET HUISELIJK KARAKTER

Het verhaal achter Campus Kastanjehof

Ligging

Campus Kastanjehof is een oase van rust. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, om ongestoord gesprekken of confidentiële meetings te houden.

 

Komt u bij ons vergaderen, dan beschikt u over twee ruime zalen, exclusief voor uw groep. U kunt ook een aparte coachingsruimte reserveren per dagdeel. 

Er is parking voor de deur. Zijn alle plaatsen ingenomen? In de omliggende straten is er steeds voldoende ruimte om de wagen veilig achter te laten.

Bekijk hier het stratenplan met verschillende parkeermogelijkheden.

Bereikbaarheid

Campus Kastanjehof ligt in de dorpskern van Hove. Op 6 minuten van de afrit Kontich aan de autosnelweg E19. Ook vanuit Limburg en de Kempen is Hove vlot bereikbaar.

 

Dankzij de vlotte treinverbinding tussen Antwerpen en Brussel, bent u zo in het station van Hove. Tien minuutjes wandelen door het dorpscentrum brengt u tot bij Campus Kastanjehof.

 

De fietsostrade tussen Antwerpen en Mechelen leidt u langs de spoorweg tot aan het station van Hove.

Historiek

Dit landhuis in eclectische stijl van 1898-1899 werd gebouw door aanemer F. Hellemans in opdracht van P. De Smet. Het pand, ook wel "het kasteeltje van Hove" genoemd, deed jaren dienst als praktijkwoning voor de gekende tandartsenfamilie Van Genechten. Ook autoverhuur Genva was er een tijdlang gevestigd. Het Kastanjehof werd in 2010 gerestaureerd en uitgebreid met een nieuwe vleugel, waarvan de gevel werd afgewerkt met de oude bakstenen.

Momenteel zijn de bovenverdiepingen omgebouwd tot luxe-appartementen en is de hele benedenverdieping beschikbaar voor meetings in stijl.

De Kasteelvrouw & Kasteelheer

Sandra Peeters en Laurens Van Thillo zorgen voor een warm welkom van uw gasten, alle materialen die u nodig heeft en lekkere catering met de nodige verwennerijen. Wees gerust, bij Campus Kastanjehof staat u als gast centraal en komen uw genodigden niks te kort.

De Omgeving

Frijthout 2-1.jpg

Campus Kastanjehof bevindt zich op slechts 5 minuten wandelen van het recent aangelegde natuurgebied Frijthout.

Wie wil, kan dus even de tijd nemen om de benen te strekken en te genieten van dit 22 hectare prachtig stukje natuur.