top of page
Coachingruimte met direkte toegang tot terras
2024 logo CKH-vierkant-versie blauw peach-CMYK_edited_edited.png

Meeting Rooms

Bij Campus Kastanjehof in Hove vindt u een huiselijke en zorgvuldig verzorgde vergaderlocatie, perfect voor brainstormsessies, coachingworkshops, confidentiële gesprekken en strategische meetings.
Onze locatie biedt de ideale omgeving voor focus en creativiteit.

Exclusiviteit voor uw groep

Wij ontvangen slechts één groep per dag, waardoor uw ideeën de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen in een ongestoorde omgeving.

Flexibele vergaderruimtes en faciliteiten

U heeft de keuze uit twee ruime zalen, afgestemd op de behoeften van uw groep. Daarnaast bieden we de optie om een aparte coachingsruimte of een extra breakoutroom te reserveren, voor maximale flexibiliteit.

Gemakkelijke bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid

Campus Kastanjehof is niet alleen gemakkelijk bereikbaar met de trein via de as Antwerpen-Brussel, maar ook per fiets via de fietsostrade F1. Voor degenen die met de auto komen, is er een bezoekersparking met enkele parkeerplaatsen voor de deur en voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Campus Kastanjehof -Zaal Verbeelding -Kringopstelling

Zaal Verbeelding & Lounge

Zaal Verbeelding: ruimte en daglicht voor creatieve vergaderingen

Ontdek de Zaal Verbeelding bij Campus Kastanjehof, een zonovergoten ruimte met veel daglicht en directe toegang tot het sfeervolle tuinterras.
Deze veelzijdige zaal kan naar uw eigen inzicht worden ingericht, perfect voor workshops, brainstormsessies en presentaties. Bovendien biedt de ernaast gelegen ruime Lounge extra mogelijkheden als breakout-room.

 

De Lounge: ideaal voor ronde tafelgesprekken

Prefereert u discrete ronde tafelgesprekken? De Lounge is hier uitstekend voor geschikt, met een comfortabele en inspirerende hoekloze setting.

Diverse opstellingsmogelijkheden en capaciteit

  • U-vorm: tot 15 personen

  • Kring: tot 15 personen

  • Theateropstelling: tot 25 personen

  • Ronde tafel: tot 14 personen
     

Gratis faciliteiten bij zaalverhuur

Bij het huren van Zaal Verbeelding zijn diverse faciliteiten inbegrepen, zoals een flipchart, pennen, blocnotes en wifi,

om uw vergadering of evenement soepel te laten verlopen.

Coachingsruimte

Coachingruimte: voor ongestoorde gesprekken

In onze coachingsruimte kunt u ongestoord één-op-één gesprekken of bemiddelingsgesprekken voeren.
Deze ruimte is comfortabel en huiselijk ingericht, met een prikkelarme omgeving voor maximale concentratie. Bovendien biedt de ruimte directe toegang tot het zonnige, zuidgerichte terras.

Ideaal voor kleine groepen

  • Capaciteit: Tot 4 personen
     

Inbegrepen faciliteiten bij zaalhuur

Bij het huren van onze coachingsruimte zijn essentiële faciliteiten zoals een flipchart, pennen, blocnotes en wifi gratis beschikbaar, om uw sessies zo productief mogelijk te maken.

Campus Kastanjehof- coachingruimte
bottom of page